Η αρχή είναι σημαντική για τους γαλάζιους

Η αρχή είναι σημαντική για τους γαλάζιους

Τα περίπου 1400 εισιτήρια που έχει δώσει ο Ερμής στον Απόλλωνα κι αυτά τα μαγικά χαρτάκια μάλλον θα γίνουν ανάρπαστα .

Ήδη από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε για τους κατόχους διάρκειας και ο αριθμός θα φανεί μάλλον πολύ μικρός για να ικανοποιήσει τους φίλους του Απόλλωνα. Οι φίλοι των γαλάζιων έχουν καταλάβει πως η πρώτη αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική και έτσι η εκστρατεία των γαλάζιων στην Λάρνακα θα είναι μαζική για να επιστρέψουν με το λάφυρο των 3 βαθμών.

 Όπως αναφέραμε και νωρίτερα ο Ιοάν Αντόνε δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αγγελή Αγγελή ο οποίος θα πάει για επέμβαση στην Γερμανία. Πέραν από τον Αγγελή ο Απόλλωνας θα στερηθεί των υπηρεσιών των Χαμπτανί Μεριέμ Σαγκοί και Ρομπέρ

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE