ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ το… «κατόρθωμα» του Τραμετσάνι – Θα γράψει ΙΣΤΟΡΙΑ αν…

ΜΟΝΑΔΙΚΟ το… «κατόρθωμα» του Τραμετσάνι – Θα γράψει ΙΣΤΟΡΙΑ αν…

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει φέτος στη «μάχη» για τον τίτλο…

Ο ΑΠΟΕΛ κάνει τη μια «γκέλα» μετά την άλλη τον τελευταίο καιρό, «προσφέροντας» ουσιαστικά στο… «πιάτο» το πρωτάθλημα στον Απόλλωνα και η Λεμεσιανή ομάδα εμφανίζεται… «ακατάδεκτη», επιστρέφοντας τα «δώρα»!

Όπως το πάει ο Τραμετσάνι πάντως, είναι ικανός να κερδίσει για 4η φορά φέτος στην «σκακιέρα των πάγκων» τον Αυγουστή και η ομάδα του να χάσει το πρωτάθλημα.

Αν συμβεί αυτό, θα πρόκειται για… «ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ» άνευ προηγουμένου που σπάνια συμβαίνει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού υπό… κανονικές συνθήκες, αν καταφέρνεις σε μία σεζόν να κερδίζεις ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές σε ισάριθμα ματς το ΒΑΣΙΚΟ σου αντίπαλο για τον τίτλο, θα πρέπει να κάνεις… «ΠΕΡΙΠΑΤΟ» στο πρωτάθλημα και όχι να το μετατρέψεις σε ΘΡΙΛΕΡ!

Πάντως, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο τέταρτο μεταξύ τους ραντεβού σε μερικές εβδομάδες στο ΓΣΠ, με το μέχρι στιγμής 3 στα 3 απέναντι στον Απόλλωνα, ένα… «κανονικό» ΑΠΟΕΛ θα έπρεπε ήδη να είχε «καθαρίσει» τον τίτλο και σίγουρα οι ευθύνες του Ιταλού τεχνικού για τα συνεχόμενα… «στραπάτσα», είναι μεγάλες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top