Την κορόιδευαν «ασχημόπαπο» - Τρίβουν τα μάτια τους με την απίστευτη μεταμόρφωσή της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την κορόιδευαν «ασχημόπαπο» - Τρίβουν τα μάτια τους με την απίστευτη μεταμόρφωσή της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με το στόμα ανοικτό άφησε η 24χρονη, Celine Centino, από την Ελβετία φίλους και γνωστούς. Ο λόγος; Η απίστευτη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Τι και αν κάποτε ήταν το «ασχημόπαπο» που όλοι κορόιδευαν... τώρα πια είναι ο «κύκνος» που όλοι κυνηγάνε!

Η νεαρή κοπέλα πέρασε δύσκολα μαθητικά χρόνια αφού βίωνε σκληρό bulliyng για την εικόνα της ακούγοντας συχνά σχόλια όπως «είσαι άσχημη».

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που επέλεγε να μην πάει στο σχολείο της.

Έχοντας πιάσει λοιπόν δουλειά σε κομμωτήριο, έκανε οικονομίες, τις οποίες «αφιέρωσε» σε αισθητικές επεμβάσεις κάθε είδους.

Από προσθετική στήθους, μέχρι «φτιάξιμο» σαγονιού, χειλιών, μήλων, ακόμα και οπισθίων, με τη... σούμα να φθάνει 43.000 ευρώ, έγινε αγνώριστη!

Από Newmoney.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE