Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Ανόρθωση

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Ανόρθωση

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση καλεί τα μέλη της σε έκτακτη γενική συνέλευση. Αναλυτικά:

Καλούνται οι Μέτοχοι της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια λίμιτεδ, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, στις 19:00, στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους, του Αθλητικού Κέντρου Αντώνης Παπαδόπουλος, στη Λάρνακα.

Ημερήσια Διάταξη

1. Η τροποποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας με έγκριση του πιο κάτω ψηφίσματος ως Ειδικό Ψήφισμα:

«ΟΠΩΣ το Καταστατικό της Εταιρείας τροποποιηθεί ως ακολούθως:

i. Με την αντικατάσταση του αριθμού "15%" στον ορισμό "Μέγιστος Αριθμός" στο Άρθρο 1.1 από τον αριθμό "49%".

ii. Με την αντικατάσταση της φράσης "15% (Δεκαπέντε τοις Εκατόν)" στο Άρθρο 5.6 από τη φράση "49% (Σαράντα εννιά τοις εκατόν)".»

2. Οικονομικά θέματα

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Μεθοδευμένη, προκλητική και παράνομη χαρακτηρίζει η Κυπριακή Δημοκρατία τη «σύλληψη» και συνέχιση της «κράτησης» πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς στα Κατεχόμενα. Οι πολίτες, που συνελήφθησαν στις 19 Ιουλίου, βρέθηκαν από επισκέπτες των περιουσιών τους σε ρόλο "υπόπτων" για αδικήματα όπως «παράνομη είσοδος», «διασάλευση κοινής ησυχίας» και κατοχή εγγράφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE