Για το πρώτο βήμα για τον τελικό – Πρώτα Τσίρειο και μετά ΓΣΠ

Για το πρώτο βήμα για τον τελικό – Πρώτα Τσίρειο και μετά ΓΣΠ

Τέσσερις ομάδες διεκδικούν πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola και θα προσπαθήσουν, μέσω των δύο ημιτελικών που θα διεξαχθούν σήμερα (Τετάρτη 3 Απριλίου), να κάνουν το πρώτο βήμα για να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στη διεκδικήση του τροπαίου.

Απόλλων και ΑΕΛ τίθενται την Τετάρτη αντιμέτωποι στον πρώτο ημιτελικό στο Τσίρειο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00 ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 18:00, το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στο ΓΣΠ την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Οι επαναληπτικοί ημιτελικοί θα γίνουν την Τετάρτη 17 Απριλίου, ενώ ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 22 του Μάη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών:

Πρώτοι αγώνες
Τετάρτη 3 Απριλίου
16:00 Απόλλων ΑΕΛ (Primetel)
18:00 ΑΠΟΕΛ – ΕΝ Παραλιμνίου (Cytavision Sports 1)

Επαναληπτικοί αγώνες
Τετάρτη 17 Απριλίου
16:00 ΕΝ Παραλιμνίου – ΑΠΟΕΛ (Cytavision)
18:00 ΑΕΛ – Απόλλων (Cytavision)

Οι διαιτητές των σημερινών αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola έχουν ως εξής: 

16:00 Απόλλων – ΑΕΛ
Στάδιο: Τσίρειο
Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκου Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας

18:00 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs Ε.Ν Παραλιμνίου
Στάδιο: Γ.Σ.Π
Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Νικήτα Στέλιος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γκίνος Γιώργος
4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE