LIFESTYLE

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη (03/04)

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη (03/04)

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Νίκο Νικολάου.

ΚΡΙΟΣ

Οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις θα πρέπει να ελέγχεις ότι είναι πράγματα τα οποία θα μπορείς να αντεπεξέλθεις. Να μη βιαστείς να πάρεις τις οποιεσδήποτε βιαστικές αποφάσεις.

Η μέρα σήμερα πρόκειται να έχει πολλές παγίδες και ιδιαίτερα στα ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε τη σημερινή σας μέρα να τη περάσετε με φίλους. Τα δικά σας πρόσωπα δεν θα σας καταλάβουν!! Προσέξτε πολύ την υγειά σας σήμερα από ιώσεις και αλλεργίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσπάθησε σήμερα να ελέγξεις τα νεύρα σου. Το καλύτερο για σένα είναι μια βόλτα στο καθαρό αέρα βουνό,θάλασσα… Προσεκτικά απο μικροατυχήματα και κοψίματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθίστε και βρέστε τα με τα ταίρια σας σήμερα και δώστε τέρμα στις κόντρες. Η μέρα σήμερα είναι πολύ θετική για οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Πολλά τρεχάματα και πολλές ευθύνες ,και πρόκειται να σας ζητήσουν από το φιλικό σας περιβάλλον χρήματα και οικονομικές ευκολίες. Σήμερα η μέρα θα σας δώσει αρκετά χρήματα με αποτέλεσμα να μπορείτε να συνισφέρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε σε πρόγραμμα από τις πρώτες πρωινές ώρες την μέρα σας. Προσέξτε τις συμφωνίες που πρόκειται να κάνετε σήμερα. Διαχειριστείτε έξυπνα τα οικονομικά σας και η μέρα θα αποδώσει λεφτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δεν θα σας καταλάβει κανείς. Άδικα θα ζητάτε ψυχολογική υποστήριξη από φίλους και συγγενείς. Θα πρέπει να δείξετε τις δικές σας δυνάμεις.

ΖΥΓΟΣ

Μην σας αγχώσουν τα επαγγελματικά σας σήμερα που θα σας πιέζουν από πολλούς τομείς.Η αυριανή ημέρα πρόκειται να είναι πολύ πιο θετική για εσάς. Ασχοληθείτε πιο πολύ με την οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεχάστε αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες. Το ταίρι σας σήμερα θα σας δει πολύ πιο θετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιμετώπισε κάποια θέματα με ψυχραιμία. Τα απρόοπτα που θα συμβούν στη σημερινή μέρα δεν πρόκειται να συμβούν αύριο. Η αυριανή μέρα πρόκειται να φέρει πολλά ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σήμερα θα είναι πολύ ιδανική να περηποιηθήτε τον εαυτό σας και το σπίτι σας. Κάποια πόλυ προσωπικά σας θέματα πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια. Μία ευχάριστη έκπληξη πρόκειται να σας συμβεί από άτομα που αγαπάτε απ’ το οικογενειακό σας χώρο.

ΙΧΘΥΣ

Ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα θα σας φέρει η σημερινή μέρα στα αισθηματικά σας τις απογευματινές ώρες. Μην σκεφτείτε ότι σήμερα δεν θα έχετε αρκετά χρήματα. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι δυο πολύ θετικές μέρες στα οικονομικά σας.

Νίκος Νικολάου *Αστρολόγος – Μελλοντολόγος
Διπλωματούχος και νόμιμα εγγεγραμμένος

Τηλέφωνα επικοινωνίας:96333328

fAstrologos Nikos Nikolaou

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top