ΕΝΤΟΝΟΣ ο Φανιέρος: «Μασονία -Οι μεγάλοι κάνουν ότι θέλουν -Τα κόμματα…» – ΑΤΑΚΑ για ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

ΕΝΤΟΝΟΣ ο Φανιέρος: «Μασονία -Οι μεγάλοι κάνουν ότι θέλουν -Τα κόμματα…» – ΑΤΑΚΑ για ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος μίλησε στην Ελλάδα και στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την κατάσταση στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και την μάχη τίτλου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα. Τι είπε:

Η σχέση του Ερμή με την Ελλάδα: «Πάντα ήμασταν Έλληνες. Μου αρέσουν οι Έλληνες. Η κουλτούρα τους μας ταιριάζει. Είναι δυνατοί ποδοσφαιριστές και τους αρέσουν τα δύσκολα».

Για την κατάσταση στην Κύπρο και την Β΄ κατηγορία: «Εδώ υπάρχει μόνο η πρώτη κατηγορία. Η κατάσταση εδώ είναι στυλ μασονίας. Οι μεγάλοι κάνουν ότι θέλουν. Εμείς είμαστε αντιδραστικοί , δεν μας νοιάζει, κάνουμε αυτό που θέλουμε. Οι έξι μεγάλες, εμείς οι δευτερεύοντες ομάδες και οι τελευταίες που είναι του χαμού. Εκείνες είναι απλά για να λέγονται ως ομάδες. Συμπληρώνουν το καρέ. Υπάρχουν τρια στάδια. Το πάτωμα, το μεσαίο και το πάνω. Οι μεγάλοι κάνουν ότι θέλουν, παίρνουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα, μπαίνουν στην Ευρώπη παίρνουν τα εκατομμύρια».

Με την βοήθεια της ΚΟΠ; : «Όχι να σας εξηγήσω για να μην παρεξηγηθώ. Έχω καλές σχέσεις εγώ με την ΚΟΠ. Δεν είναι η ΚΟΠ. Εδώ η κάθε ομάδα υπάγεται σ’ ένα κομματικό κανόνα. Εδώ είμαστε μπλε, κόκκινοι, γαλάζιοι».

Για τα κόμματα: «Τα πάντα. Για να καταλάβεις τώρα είναι σκοτωμένοι σε μια παράταξη εδώ. Για τον λόγο ότι δυο ομάδες που είναι δικές της τσακωθήκανε, διαλέξανε τη μια ομάδα και οι άλλοι έδωσαν τα ψηφοδέλτια πίσω».

Για την μάχη του τίτλου: «Κοίταξε το ΑΠΟΕΛ όπως δείχνει έχει σκαμπανεβάσματα αλλά ξέρει το παιχνίδι, είναι για τα δύσκολα. Υπάρχουν και τα μπάτζετ που είναι πολύ διαφορετικά από τους άλλους. Το ΑΠΟΕΛ δεν το έβλεπα να παίρνει το πρωτάθλημα αλλά όταν έρθει η ώρα να αναμετρηθεί με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα κερδίζει πάντα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE