Έγινε άγαλμα ο Ντομινίκ

Έγινε άγαλμα ο Ντομινίκ

Οι Ατλάντα Χοκς αποκάλυψαν το άγαλμα του Ντομινίκ Ουίλκινς, το οποίο θα βρίσκεται πλέον έξω από την αρένα των «γερακιών»!

Μπορεί ο κόσμος να δει το άγαλμα μία ημέρα αργότερα και στο ματς με τους Καβαλίερς (7/3, 02:30) το άγαλμα του Ντομινίκ Ουίλκινς έξω από το γήπεδο των Χοκς, όμως τα αποκαλυπτήρια έγιναν την Πέμπτη το βράδυ.

Για τους Χοκς ο Ντομινίκ είναι ένας θρύλος και ο παλαίμαχος Αμερικανός, ο οποίος είχε φορέσει και την φανέλα του Παναθηναϊκού, μίλησε για την συγκινητική στιγμή και τα πρώτα του λόγια στο κοινό ήταν: «Τι πιο μεγάλο από το να στέκεται ένα άγαλμα μπροστά σας και μπροστά από το γήπεδο που αγαπάς».

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς θα βραβευτεί και στο ημίχρονο του αγώνα με τους Καβαλίερς, με την αγάπη του για τους Χοκς να είναι δεδομένη όλα αυτά τα χρόνια.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE