ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάνει ΠΛΑΚΑ και στα ντέρμπι η Γιουβέντους και… χωρίς Ρονάλντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει ΠΛΑΚΑ και στα ντέρμπι η Γιουβέντους και… χωρίς Ρονάλντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μίλαν προηγήθηκε μες το Τορίνο, ωστόσο ο Μόιζε Κεν σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι και η Γιουβέντους γύρισε το ντέρμπι στο τέλος (2-1).

Αλήθεια ποιος χρειάζεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν έχει από πίσω του έτοιμο τον διάδοχο;

Ο Μόιζε Κεν σαν έτοιμος από καιρό άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και πλέον όλος ο πλανήτης μιλάει για το νέο 19χρονο φαινόμενο της Γιουβέντους.

Η Μίλαν πίστεψε ότι μετά από 7 σερί ήττες στο Τορίνο θα έπαιρνε κάτι καλό αυτή τη φορά.

Ο Κριστιάνο έμεινε στα πιτς, η Γιουβέντους είχε το ματς στο επερχόμενο ματς με τον Άγιαξ, αλλά στο τέλος έμεινε με τα χέρια αδειανά.

Ο συνήθης ύποπτος Κρίστοφ Πιάτεκ εκμεταλλεύτηκε ένα φτηνό πούλημα της μπάλας από τον Μπονούτσι και με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 0-1 (39’), με τον Πολωνό να είναι μία συνεχής απειλή και να βλέπει τον συμπατριώτη του Σέζνι να του αρνείται το 0-2 στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’).

Οι «μπιανκονέρι» έδειχναν εκτός παιχνιδιού, όμως ένα φτηνό πέναλτι που δώρισε ο Μουσάκιο έφερε την ολική ανατροπή. Ο Ντιμπάλα ισοφάρισε από τα 11 βήματα (60’, 1-1) και όλο το μομέντουμ γύρισε.

Το ντέρμπι άνοιξε, με φάσεις εκατέρωθεν κι αυτό τελικά στοίχισε πολύ στην Μίλαν.

Επτά λεπτά πριν το τέλος ο Πιάνιτς άνοιξε στον Κεν που είχε μπει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή κι εκείνος με ξερό δεξί σουτ «εκτέλεσε» τον Ρέινα για το 2-1 (83’), σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο επίσημο ματς και πλέον η Γιουβέντους θέλει μία ακόμα νίκη (ή ήττα αύριο της Νάπολι) για να πανηγυρίσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top