Πλάκα μας κάνει Αναστασιάδης, δηλώνει ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικής Ενότητας στα κατεχόμενα

Πλάκα μας κάνει Αναστασιάδης, δηλώνει ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικής Ενότητας στα κατεχόμενα

Πλάκα κάνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στους Τ/κ υποβάλλοντας πρόταση στην Τζέιν Χολ Λουτ όπως επικεφαλής του (ομοσπονδιακού) κράτους είναι πάντοτε Ε/κ, ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, Ερσίν Τατάρ.

 

 
Ζητεί δε από τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, να κατανοήσει πια ότι «με αυτή τη στάση των Ε/κ δεν μπορούμε να πάμε σε ομοσπονδιακή λύση» και να δράσει ανάλογα. Ως ΚΕΕ, πρόσθεσε, καταδικάζουν τη στάση των Ε/κ που δεν αναγνωρίζουν την κυριαρχία και την πολιτική ισότητα των Τ/κ και «καλούμε πλέον τα ΗΕ να σταματήσουν να αδικούν τους Τ/κ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE