ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε για… παραγκωνισμό Λαβόρδε, τις υποθέσεις Πράνιτς, Ντούρις και το ενδεχόμενο επέμβασης Αρτυματά

Μίλησε για… παραγκωνισμό Λαβόρδε, τις υποθέσεις Πράνιτς, Ντούρις και το ενδεχόμενο επέμβασης Αρτυματά

Στον Super Sport FM μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το παιχνίδι με τη Δόξα; «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι με μπόλικα γκολ, μερικά εξ΄ αυτών όμορφα όπως αυτό του Βίκτορ και αυτό του Μπουφ. Μπήκαμε ιδανικά στο παιχνίδι καθώς προηγηθήκαμε αλλά στην συνέχεια δεν είχαμε την ίδια συνέπεια. Στην συνέχει κάναμε μεγάλη προσπάθεια, μειώσαμε αρχικά και η εμφάνιση του β΄ μέρους μας αφήνει ικανοποιημένους. Την διεκδικήσαμε τη νίκη αλλά στο τέλος της ημέρας μείναμε στην ισοπαλία»

Είναι δύσκολο για μια ομάδα όπως η Ανόρθωση να βρει κίνητρα σε αυτό το γκρουπ… «Όπως είπε και ο Εγγλέζου, η βαριά φανέλα της Ανόρθωσης είναι κίνητρο από μόνο του. Αν οποιαδήποτε ομάδα του βεληνεκούς της Ανόρθωσης πει ότι είναι εύκολο αυτό που περνούμε θα είναι ψέματα. Είναι ψυχοφθόρο αυτό, δεν ανήκουμε εδώ. Με τα βαθμολογικά δεδομένα έπρεπε να ήμασταν στο α΄ γκρουπ».

Για την εκδήλωση που έγινε στο Παραλίμνι; «Παράλληλα με το αγωνιστικό τρέχουν και  άλλα θέματα. Η εκδήλωση που έγινε στο Παραλίμνι στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το κλίμα ήταν ενωτικό και ευχαριστούμε όλους όσους το διοργάνωσαν. Μαζεύτηκε και ένα ποσό λίγο πιο κάτω από τις 50 χιλιάδες ευρώ. Ο κόσμος δείχνει πόσο κοντά είναι στην προσπάθεια της διοίκησης».

Είναι σημαντικό που έχετε σαν σύμμαχο τον κόσμο… «Έγιναν πολλά αυτή την χρονιά και δεν ξέρω αν οι φίλοι άλλης ομάδας θα έμεναν κοντά. Σε εμάς είναι κάτι το ξεχωριστό, η σχέση είναι ξεχωριστή και ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και την βοηθά είτε οικονομικά είτε και με άλλους τρόπους.

Φαίνεται ότι ο κόσμος βλέπει και τη νέα προσπάθεια που γίνεται… «Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που γίνεται από τον  κύριο Χατζηπαντέλα και τους συνεργάτες του».

Τι γίνεται με το θέμα Ντούρις και τις επαφές με την Όρενμπουργκ; «Δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο. Ωστόσο γίνεται συνεχής προσπάθεια από τον κ. Χατζηπαντέλα και ευελπιστούμε ότι με τις ενέργειες αυτές και με την επικοινωνία θα καταλήξουμε. Για την ώρα δεν έχουμε αποτέλεσμα».

Για τη διαφορά με τον Ρόνι Λέβι; «Υπάρχει μια μικρή οικονομική διαφορά η οποία θεωρούμε ότι μπορεί να γεφυρωθεί και να βρεθεί η χρυσή τομή».

Με το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Στρούνα τι γίνεται; «Πολύ πιθανόν μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει αντιπρόταση από τον ποδοσφαιριστή, θα την μελετήσουμε και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Έγινε και νέο συμβόλαιο στον Μιχάλη Ιωάννου, μια κίνηση που δείχνει ότι η διοίκηση θέλει να κρατήσει όλους τους Κύπριους που δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας».

Ο Λαβόρδε έμεινε εκτός αποστολής, τι συμβαίνει; «Ήταν καθαρά επιλογή του προπονητή το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής ο Λαβόρδε. Προτίμησε ποδοσφαιριστές πιο έτοιμους ή που μπορούν να τον βοηθήσουν περισσότερο».

Πάντως δεν φαίνεται να στηρίζεστε σε αυτόν; «Δεν πάρθηκε κάποια απόφαση. Αυτό που μπορούμε να πούμε για την ώρα είναι ότι για αγωνιστικούς λόγους έμεινε εκτός αποστολής. Υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες και δεν δικαίωσε κανέναν».

Ο Πράνιτς είπε ότι δεν μίλησε κανείς μαζί του, τι γίνεται με την περίπτωση του; «Δεν μιλήσαμε μαζί του. Είχαμε συζητήσεις με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές στους οποίους δόθηκε προτεραιότητα. Ο κάθε ποδοσφαιριστής που θεωρεί η διοίκηση ότι μπορεί να βοηθήσει θα καθίσει στο τραπέζι και θα μιλήσει. Αυτό δεν έγινε με τον Πράνιτς αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του».

Για τον Δημήτρη Δημητρίου; «Είναι ένας από τους παίκτες που μπορεί να βοηθήσει, είναι Κύπριος, διεθνής και γίνονται σκέψεις. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενέργεια ή επαφή για την ώρα».

Τι γίνεται με τον Αρτυματά, ποια είναι η κατάσταση του; «Θα αξιολογηθεί η κατάσταση του Αρτυματά ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή. Κουβαλά ένα πρόβλημα στον ώμο. Θα αξιολογηθεί η κατάσταση του και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αρτυματάς ίσως μπει στο χειρουργείο… «Δεν αποκλείεται να γίνει και αυτό, είναι σημαντική η σημερινή μέρα για τον ίδιο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top