ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποψήφιος για τον πάγκο δύο μεγάλων ομάδων της χώρας ο Ουζουνίδης

Υποψήφιος για τον πάγκο δύο μεγάλων ομάδων της χώρας ο Ουζουνίδης

Υπάρχει ή όχι και «φωτιά» πίσω από τον πολωνικό…καπνό, σύμφωνα με τον οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι υποψήφιος για τον πάγκο των Λέγκια Βαρσοβίας και Λεχ Πόζναν; Το SDNA «σκάλισε» εκεί ακριβώς που έπρεπε κι έχει το ρεπορτάζ.

«Από Απρίλη, καλοκαίρι» συνηθίζουμε να λέμε όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, χωρίς ασφαλώς η Πολωνία να αποτελεί εξαίρεση.

Κι εκεί οι ομάδες της χώρας κάνουν τα (ανοιξιάτικα) κουμάντα τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κι αυτά τα πρώτα πλάνα είναι που εσχάτως έρχονται να βάλουν στην εξίσωση έναν…δικό μας προπονητή.

Και το όνομα αυτού, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Έλληνας κόουτς σύμφωνα με προ ημερών δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport.se.pl κυκλοφορεί μεταξύ των υποψηφίων προπονητών για τον πάγκο δύο μεγάλων και ιστορικών πολωνικών ομάδων (Λέγκια Βαρσοβίας – Λεχ Πόζναν).

Το SDNA μπήκε στη διαδικασία να «σκαλίσει» κατά πόσον πίσω από τον πολωνικό…καπνό υπάρχει και φωτιά για τον coach Marinos Ouzounidis.

Εχουμε και λέμε λοιπόν: κάτι η προετοιμασία της ΑΕΚ επί πολωνικού εδάφους το περασμένο καλοκαίρι και πολύ περισσότερο βέβαια η συμμετοχή της Ένωσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αλήθεια πως διαφήμισαν σε μεγάλο βαθμό το όνομα του Μαρίνου στην πολωνική αγορά.

Και πράγματι το πολωνικό δημοσίευμα έχει βάση, δεδομένου πως στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της Λέγκια Βαρσοβίας και της Λεχ Πόζναν κυκλοφορεί αυτή την περίοδο μεταξύ άλλων και το όνομά του Έλληνα τεχνικού για τους πάγκους των δύο ομάδων.

Παρεμπιπτόντως, η Λέγκια Βαρσοβίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος όντας στο -3 από την πρωτοπόρο Λέγκια Γκντανσκ κι έχοντας στον πάγκο σε ρόλο υπηρεσιακού κόουτς τον Σέρβο Αλεκσάνταρ Βούκοβιτς έπειτα από το διαζύγιο με τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Η Λεχ Πόζναν είναι στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος και επίσης βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, από την στιγμή που στον πάγκο της ομάδας κάθεται ο Νταρίους Ζουράου προερχόμενος από την ομάδα Νέων.

Κι αν οι Πολωνοί εξετάζουν και πραγματοποιούν focus στον Ουζουνίδη, από την πλευρά του ο κόουτς βάζει σε απόλυτη προτεραιότητα σε αυτή την φάση της καριέρας του και έπειτα από το διαζύγιο με την ΑΕΚ την συνεργασία του με κλαμπ του εξωτερικού.

Σύμφωνα μάλιστα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA εκτός από την Πολωνία το βιογραφικό του κυκλοφορεί αυτή την περίοδο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Μάλιστα εκτός από την «Γηραιά Ήπειρο» έχει ταξιδέψει (και) στη Σαουδική Αραβία, εκεί όπου στο παρελθόν έχουν εργαστεί άλλοι δύο Έλληνες τεχνικοί και συγκεκριμένα οι Γιώργος Δώνης και Τάκης Λεμονής.

Μένει να φανεί κατά πόσον η…αστερόσκονη που έπεσε στο προπονητικό κοστούμι του Μαρίνου από το check in της ΑΕΚ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μπορεί να τον στείλει σε πολωνικό πάγκο, στους «κελεμπίες» ή και σε κάποια άλλη χώρα του εξωτερικού.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top