Αντέδρασε έντονα και ο Κλοπ: «Είναι αηδιαστικό…»

Αντέδρασε έντονα και ο Κλοπ: «Είναι αηδιαστικό…»

«Αηδιαστικό» χαρακτήρισε ο Γιούργκεν Κλοπ το περιστατικό στο χθεσινό ματς της Σλάβια Πράγας με την Τσέλσι στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου οπαδοί των «μπλε» εξαπέλυσαν – μέσω συνθημάτων- ρατσιστική επίθεση στον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Οι φίλοι των Λονδρέζων αποκαλούσαν «βομβιστή» τον Αιγύπτιο επιθετικό της Λίβερπουλ, με τον Κλοπ να παίρνει θέση:

«Είναι αηδιαστικό. Είναι ακόμη ένα παράδειγμα ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να γίνονται. Είναι ακόμη ένα σημάδι ότι κάτι πηγαίνει λάθος έξω από τα γήπεδα. Όσο πιο πολύ αντιδρούμε, τόσο περισσότερο θα βοηθήσουμε την κατάσταση.

Η γνώμη μου είναι ότι όποιος κάνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να μην του επιτρέπεται ξανά η είσοδος στα γήπεδα για όλη του τη ζωή.

Το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο παράδειγμα στο ότι πολλοί διαφορετικοί λαοί μπορούν να δουλέψουν μαζί εξαιρετικά. Κανείς δεν νοιάζεται από που είσαι ή από που είναι οι γονείς σου», ανέφερε ο προπονητής των «κόκκινων».

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE