«Απέδρασε» με την ισοπαλία η Σάλκε μετά από ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ φινάλε

«Απέδρασε» με την ισοπαλία η Σάλκε μετά από ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ φινάλε

Όλα τα λεφτά ήταν το φινάλε στο Νυρεμβέργη-Σάλκε. Παρότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 82’ και φαινόταν πως θα πάρουν μια νίκη ελπίδας, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με την ισοπαλία (1-1).

Τα είχε όλα… στο φινάλε!

Σε ένα ματς που δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση τέτοιο φινάλε, Νυρεμβέργη και Σάλκε έμειναν στο 1-1 με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, πίεζαν φουλ και είχαν 6 κόρνερ και άλλες τόσες τελικές. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν κατάφεραν όχι μόνο να σκοράρουν αλλά και να βρουν εστία!

Η Σάλκε παρότι ένιωθε την έντονη πίεση των γηπεδούχων κρατούσε… σφιχτά και έδειχνε να συμβιβάζεται με τον βαθμό της ισοπαλίας που θα την απομάκρυνε ελαφρώς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Είδαν, όμως, το… έμφραγμα να έρχεται στο 82ο λεπτό όταν ο Κούμπο εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Περέιρα για το 1-0.

Το γήπεδο πήρε… «φωτιά», η Νυρεμβέργη έδειχνε πως ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει το δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο και να συνεχίσει να ελπίζει για την παραμονή της, αλλά… έμεινε με την όρεξη.

Και αυτό γιατί τρία λεπτά μετά, ο Νάσταζιτς έφερε το ματς στα ίσα, «παγώνοντας» το «Max-Morlock-Stadion» για το 1-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Κάπως έτσι, η Νυρεμβέργη έμεινε στην 17η θέση και στο -4 από την Στουτγάρδη, η οποία αυτή τη στιγμή πάει στα μπαράζ, ενώ από η Σάλκε βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την 16η θέση και την ομάδα του Τάσου Δώνη.

Αναλυτικά η 29η αγωνιστική

Παρασκευή (12/04)
Νυρεμβέργη-Σάλκε 1-1
(82’ Κούμπο / 85’ Νάσταζιτς)

Σάββατο (13/04)
Λειψία-Βόλφσμπουργκ (16:30)
Βέρντερ Βρέμης-Φράιμπουργκ (16:30)
Στουτγκάρδη-Λεβερκούζεν (16:30)
Ανόβερο-Γκλάντμπαχ (16:30)
Ντόρτμουντ-Μάιντς (19:30)

Κυριακή (14/04)
Χόφενχαϊμ-Χέρτα Βερολίνου (14:30)
Ντίσελντορφ-Μπάγερν Μονάχου (16:30)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Άουγκσμπουργκ (19:00)

Η επόμενη (30η) αγωνιστική

Σάββατο (20/04)
Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης (16:30)
Λεβερκούζεν-Νυρεμβέργη (16:30)
Άουγκσμπουργκ-Στουτγκάρδη (16:30)
Μάιντς-Ντίσελντορφ (16:30)
Γκλάντμπαχ-Λειψία (19:30)
Σάλκε-Χόφενχαϊμ (21:30)

Κυριακή (21/04)
Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ (16:30)
Χέρτα Βερολίνου-Ανόβερο (19:30)

Δευτέρα (22/04)
Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:30)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Την απόφασή τους για κλιμάκωση των μέτρων σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο, ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μετά την πανσυνδικαλιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, σε σχέση με το θέμα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ATA). Οι συντεχνίες θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE