ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμος να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ – Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον… αντί-Τάμαρι!

Έτοιμος να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ – Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον… αντί-Τάμαρι!

Οι πολλές «γκέλες» του ΑΠΟΕΛ τον τελευταίο καιρό, ειδικά στο ΓΣΠ, επέτρεψαν στον Απόλλωνα να παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή και να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου, παρότι μέχρι στιγμής, ηττήθηκε τρεις φορές σε ισάριθμα ματς τη φετινή σεζόν από τους «γαλαζοκίτρινους»!

Την περασμένη αγωνιστική όμως, ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στις νίκες και σε συνδυασμό με το εντός έδρας «στραβοπάτημα» των «κυανολεύκων» κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, η διαφορά πήγε στο +4, το οποίο οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να διαφυλάξουν ως «κόρη οφθαλμού» μέχρι την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ, όταν και θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, προκειμένου να βρεθούν αγκαλιά με το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Βέβαια, το ιδανικό θα ήταν να ανοίξει και άλλο η «ψαλίδα» μέχρι τότε, όμως ο ΑΠΟΕΛ για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, αυτό που πρέπει να κάνει στα επόμενα δύο ματς κόντρα σε Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ, είναι το 2 στα 2 και αν έρθει κάποιο… «δώρο», θα είναι φυσικά καλοδεχούμενο.

Στο Σαββατιάτικο (13/04, 19:00) ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους», είναι δεδομένο πως η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι είναι το φαβορί για το «τρίποντο», όμως επειδή αγνοεί την εντός έδρας νίκη εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και κυρίως σοβαρότητα και συγκέντρωση, για να… μη βγάλει πάλι τα «μάτια» της.

Ο Ιταλός τεχνικός κάποιες φορές στον πάγκο δείχνει να είναι σε… απόγνωση όταν η ομάδα του αγωνίζεται στο ΓΣΠ και την βλέπει να κυριαρχεί του αντιπάλου και να σπαταλά αρκετές κλασικές ευκαιρίες και σίγουρα δεν θέλει να δει το ίδιο έργο σε επανάληψη.

Μελέτησε και αυτή τη φορά αναλυτικά τον αντίπαλο προτού καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο, ενώ δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του την τρέχουσα εβδομάδα στο κομμάτι της δημιουργίας και κυρίως στα τελειώματα των φάσεων, ευελπιστώντας ότι αυτή τη φορά, η δουλειά τους θα… πιάσει τόπο.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιταλός τεχνικός, αναμένεται να επιλέξει αυτούς που πήραν με άνεση το διπλό στη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ, κάνοντας ίσως από μία μέχρι τρεις αλλαγές.

Η μία ενδέχεται να είναι του Μούσα Αλ Τάμαρι που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Αν τελικά μείνει στον πάγκο για να προφυλαχθεί ο Ιορδανός άσος, οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του είναι αρκετοί (Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μπεζιακ, Μπάλογκ), με τον Πάολο Τραμετσάνι να έχει ευχάριστο «πονοκέφαλο», λόγω των πολλών ποιοτικών επιλογών που έχει στη διάθεση του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top