ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με σημαντικές απουσίες στο ΓΣΠ, αλλά με πίστη και αυτοπεποίθηση για το ΚΕΡΔΟΣ!

Με σημαντικές απουσίες στο ΓΣΠ, αλλά με πίστη και αυτοπεποίθηση για το ΚΕΡΔΟΣ!

Πανέτοιμη για τον Σαββατιάτικο (13/04, 19:00) αγώνα στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ είναι η Νέα Σαλαμίνα, η οποία ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία της, έχοντας τέσσερις σημαντικές απουσίες στην αποστολή, αλλά και μία επιστροφή.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Χριστοφόρου, Μιντίκκης, Σιαθάς και Τισντέλ, όμως επανήλθε ο Βεσελόφσκι, που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ, οι «ερυθρόλευκοι» της Αμμοχώστου είναι το αουτσάιντερ, όμως αυτό ουδόλως τους απασχολεί και σε καμία περίπτωση δεν τους προβληματίζει, ούτε φυσικά και τους αποθαρρύνει και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξουν ξανά για το γόητρο και την ιστορία τους, διεκδικώντας όπως έκαναν σε όλα τα προηγούμενα ματς το βαθμολογικό κέρδος, με πίστη και αυτοπεποίθηση, αλλά και χωρίς πίεση και άγχος, αφού δεν έχουν κίνητρο για έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης γνωρίζει πολύ καλά τον αντίπαλο, μελέτησε το παιχνίδι του μέσω βίντεο και προετοίμασε το αγωνιστικό του πλάνο, ζητώντας από τους παίκτες του να το εφαρμόσουν πιστά, για να αυξηθούν οι πιθανότητες θετικού αποτελέσματος, ενώ έχει και εναλλακτικό πλάνο, σε περίπτωση που το ματς αρχίσει να… «στραβώνει».

Θυμίζουμε την 19μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ελλαδίτης τεχνικός:

Βεσελόφσκι, Λύτρας, Σεργίου, Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Γκαρσία, Σικόρσκι, Κίνγκσλεϊ, Τζαϊλσον, Κωστή, Πική, Ρέινολντς, Μαργκάσα, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Τιάγκο, Νουρ, Κορρέια, Ελουντού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top