ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζοάο Πέδρο: «Δύσκολο ναι, αδύνατο όχι…»

Ζοάο Πέδρο: «Δύσκολο ναι, αδύνατο όχι…»

Ο Ζοάο Πέδρο μίλησε στην μικτή ζώνη μετά τη νίκη του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας και τόνισε πως είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε πριν το παιχνίδι ότι θα ήταν δύσκολο. Θέλαμε τη νίκη και ήταν σημαντική γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπήκαμε δυνατά, κάναμε το παιχνίδι μας, σκοράραμε νωρίς και ελέγξαμε τον ρυθμό κρατώντας το μηδέν. Είμαστε στο -4, είναι δύσκολο όμως δεν είναι αδύνατο. Πρέπει να παλέψουμε. Αυτό σκεφτόμαστε και συνεχίζουμε να δουλεύομε».

Για τους τραυματισμούς:

«Είναι μια δύσκολη σεζόν για εμάς. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς αλλά όσοι αγωνίζονται δίνουν το καλύτερο τους εαυτό και  αυτό δείχνει χαρακτήρα στην ομάδα γιατί ακόμα και έτσι συνεχίζουμε να παλεύουμε για τον τίτλο».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης:

«Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον με 2-0 ή με 2 τέρματα διαφορά. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο αλλά πρέπει να πιστέψουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον Ψύχα:

«Σκόραρε ξανά και είναι πολύ καλό για αυτόν. Είναι καλό παιδί. Θα του δώσει αυτοπεποίθηση και υποστηρίζει την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που σκόραρε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top