Μοναχός καταγγέλλει ότι ο Πρόεδρος προσπάθησε να τους δωροδοκήσει – Απαιτούν απαντήσεις οι Οικολόγοι

Μοναχός καταγγέλλει ότι ο Πρόεδρος προσπάθησε να τους δωροδοκήσει – Απαιτούν απαντήσεις οι Οικολόγοι

Μοναχός της Μονής Σταυροβουνίου καταγγέλλει ότι ο Νίκος Αναστασιάδης, προσπάθησε να δωροδοκήσει τη Μονή Σταυροβουνίου για την κατασκευή ασφαλτικού εργοστασίου.

Μοναχός καταγγέλλει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης προσπάθησε να δωροδοκήσει τη Μονή Σταυροβουνίου προκειμένου να συναινέσουν στην κατασκευή ασφαλτικού εργοστασίου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων ζήτα, όπως αν ισχύει κάτι τέτοιο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις, αφού αφήνονται σκιές σχετικά με το ιδιωτικό έργο της κατασκευαστικής εταιρείας που θέλει να υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.