Πρόεδρος και παίκτης Νέας Σαλαμίνας στο Μονακό με τον Πρίγκιπα – Παρουσιάστηκε το πρόσφατο φιλικό της Πύλας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρόεδρος και παίκτης Νέας Σαλαμίνας στο Μονακό με τον Πρίγκιπα – Παρουσιάστηκε το πρόσφατο φιλικό της Πύλας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δελτίο τύπου από τη Νέα Σαλαμίνα αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε στις 10/04/2019 στο Μονακό εκδήλωση με οργανωτές το PEACE AND SPORT και το STELIOS PHILANTHROPIC FOUNDATION όπου παρουσιάστηκε στην τοπική κοινωνία η ποδοσφαιρική, αθλητική εκδήλωση στην Πύλα και η ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της ΜTG FC.

Την όλη εκδήλωση προλόγισε ο κος Στέλιος Χατζηιωάννου, όπου αναφέρθηκε με λίγα λόγια για το Κυπριακό πρόβλημα, αναφέρθηκε στους λόγους που το φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου προωθεί τέτοιες εκδηλώσεις και ευχαρίστησε όλους οι οποίοι συμμετείχαν στην οργάνωση και επιτυχία της όλης εκδήλωσης .

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των δυο ποδοσφαιρικών σωματείων της Αμμοχώστου.

Τη Νέα Σαλαμίνα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Θουκής Θουκυδίδης και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Τιμόθεος Παύλου.

Την όλη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρίγκιπας του Μονακό και άλλοι παράγοντες της τοπικής κοινωνίας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.