ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπόθεση Ράγιος: Έτοιμος να κλάψει και ΚΑΤΕΘΕΣΕ – Απουσίαζε αυτός που του έκανε τη μήνυση

Υπόθεση Ράγιος: Έτοιμος να κλάψει και ΚΑΤΕΘΕΣΕ – Απουσίαζε αυτός που του έκανε τη μήνυση

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport5.co.il αναφέρεται στη δίκη που έγινε τη Δευτέρα (15-04-2019) και αφορά την υπόθεση που έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Ρούμπεν Ράγιος.

Διαβάστε: 

Η Ανόρθωση παίζει το βράδυ, αλλά ο παίκτης της είναι ήδη εξωτερικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η ιστοσελίδα στο Ισραήλ αναφέρει ότι ο Ράγιος έδωσε κανονικά το παρόν του στη δίκη σήμερα, κάτι το οποίο δεν έκανε ο παίκτης που έκανε τη μήνυση, Ράφιν Νταχάν, μιας και όπως ανέφεραν άτομα του περιβάλλοντος του ο ίδιος φοβόταν να αντικρίσει τον παίκτη της Ανόρθωσης, μιας και οι κατηγορίες είναι αρκετές και ο θυμός μεγάλος.

Στα της δίκης, να σημειωθεί ότι προ έτους ο Νταχάν είχε κληθεί από τον τότε δικαστή Shai Shitrit όπως καταθέσει.  Ο Shirit είχε την εντύπωση πως ο Νταχάν… πείραζε τον Ράγιος, έτσι ο ίδιος πιστεύει ότι το τάκλιν από τον Ισπανό ποδοσφαριστή έγινε επίτηδες, εξηγώντας πως η κίνηση αυτή είχε χαρακτήρα… εκδίκησης.

Σήμερα, ο δικηγόρος του Νταχάν, ο Joseph Gayer, ανέφερε τα πειράγματα του Ράγιος σε εκείνο τον αγώνα προσπαθώντας να αποδείξει ότι ο τραυματισμός του πελάτη του ήταν είδος εκδίκησης από τον Ισπανό παίκτη.

Πάντως, στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport5.co.il, γίνεται λόγος πως ο Ράγιος ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα, καταθέτοντας «Δεν υπήρχε τίποτα ασυνήθιστο.  Προσπαιούσα να πάρω την μπάλα, τέτοια πράγματα συμβαίνουν στο δευτερόλεπτο στο ποδοσφαίρο.  Πήγαινα γρήγορα και δυνατά στην μπάλα, αλλά ο Ράφι κράτησε την μπάλα πολύ κοντά του.  Είμαι καλός χαρακτήρας και προσπαθώ να δίνω το καλό παράδειγμα σε όλους και απεχθάνομαι το βρώμικο παιχνίδι.  Είχα αρκετή στήριξη από τη Μακάμπι, από τους φιλάθλους, όλοι μου έλεγαν ότι τέτοια πράγμα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο με τους παίκτες να είναι εκτεθειμένοι σε τραυματισμούς».

Σε ερώτηση του κατήγορου προς τον Ράγιος εάν όταν πηδά με τα δύο πόδια στον αέρα προς το μέρος του αντιπάλου, αντιλαμβάνεται ότι αυτή είναι μία επικίνδυνη κίνηση, ο Ισπανός παίκτης απάντησε «Όχι, επειδή πήγαινα να πάρω την μπάλα, δεν πήγαινα προς τον Ράφιν».

Στη δίκη είχε καταθέσει και ο ιδιωτικός ερευνητής της ασφαλιστικής εταιρείας, Lidor Raveh, για να παρακολουθεί την κατάσταση του Ράφιν Νταχάν, λέγοντας ο μάρτυρας «Μου ζητήθηκε να τον ακολουθήσω για μία μέρα».  Η κατηγορούσα αρχή σε έρευνα της για την υπόθεση ανέφερε ότι ο Raveh είχε πει ότι φωτογράφησε τον Ράφιν μόνο για μερικά αντί για ολόκληρη μέρα, κάτι που έφερε την αντίδραση του δικηγόρου του Νταχάν ο οποίος απευθυνόμενος σε αυτόν του είπε «Σου ζητήθηκε να τον ακολουθήσεις μία μέρα και νομίζεις ότι σε μερικά λεπτά που τον είδες στο γυμναστήριο αυτό αντιπροσωπεύει την κατάσταση του Ραφίν».  Πάνω σε αυτό συμφώνησε και ο δικαστής λέγοντας ότι τα τεκμήρια αυτά που έχει παρουσιάσει ο ιδιωτικός ερευνητής δεν αντιπροσωπεύουν την κατάσταση του Ραφίν Νταχάν.

Ακολούθως, ο δικαστής ζήτησε από όλους να αποχωρήσουν μένοντας μόνος με τους δικηγόρους Ράγιος και Νταχάν.  Τους ζήτησε όπως βρούνε μία λύση από κοινού για να μην προχωρήσει η υπόθεση, με την πλευρά Ράγιος και Μακάμπι Χάιφα να αρνούνται κάτι τέτοιο.  Έτσι, η υπόθεση αναμένεται να συνεχιστεί στο ανώτστο δικαστήριο.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα στο Ισραήλ

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top