ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΛΑΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: «Δεν είχα ιδέα» - Ενδεχόμενο ύπαρξης κι άλλων πλαστών εγγράφων

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΛΑΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: «Δεν είχα ιδέα» - Ενδεχόμενο ύπαρξης κι άλλων πλαστών εγγράφων

Διάταγμα 3ημερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού την Τρίτη 16/5, εναντίον 35χρονου υπόπτου για πλαστογραφία. 

Του Χρίστου Ζήνωνος 

Όπως πληροφορείται το Themaonline, ο35χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιδέα πως το ασφαλιστήριο έγγραφο ήταν πλαστό.   

Πάντως οι Αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα έγγραφά πλαστά. 

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 14 Ιανουαρίου, 2019, ιδιοκτήτης αυτοκινήτου ζήτησε την ανανέωση του πιστοποιητικού ασφάλειας του οχήματος του από ασφαλιστική εταιρεία, στην οποία απέστειλε σε ηλεκτρονική μορφή το πιστοποιητικό ασφάλισης του αυτοκινήτου, το οποίο είχε εκδοθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, 2018 και θα έληγε λίγες μέρες αργότερα, στις 19 Ιανουαρίου, 2019.

Όπως διαπιστώθηκε ωστόσο, το εν λόγω πιστοποιητικό ασφάλισης ήταν πλαστό, αφού δεν είχε εκδοθεί από την ασφαλιστική εταιρεία, διευθυντικό στέλεχος της οποίας, προέβηκε σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 35χρονου, στη βάση της οποίας, στις 7 Απριλίου, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψής του.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 12.15 το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4) από μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό και αφού συνελήφθη βάσει του Δικαστικού εντάλματος, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top