ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχόλιο ημιχρόνου: ΤΡΕΛΟΣ ρυθμός και πάει για την έκπληξη η ΕΝΠ!

Σχόλιο ημιχρόνου: ΤΡΕΛΟΣ ρυθμός και πάει για την έκπληξη η ΕΝΠ!

Η ΕΝΠ προηγείται με 2-1 του ΑΠΟΕΛ στο «Τάσος Μάρκου» στον επαναληπτικό αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου και δείχνει ικανή να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί αυτή στον τελικό. Για να το πετύχει χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά!

Οι «βυσσινί» μπήκαν πολύ δυνατά και έδειξαν ότι θα έβαζαν δύσκολα στους γαλαζοκίτρινους. Μάλιστα, μόλις από στο 6′ άνοιξαν το σκορ με τον Ουντόζι να συνεργάζεται εξαιρετικά με τον Πίττα με τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή, και να πλασάρει με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα του Ρομό.

Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι ήξερε ότι έπρεπε να αντιδράσει αφού δεν την… βόλευε αυτό το σκορ. Μετά το 10λεπτο πήρε τα ηνία του παιχνιδιού χωρίς να δημιουργήσει κάτι το αξιόλογο μέχρι το 25′. Η ΕΝΠ ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις ενώ είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία κλείνοντας καλά τους χώρους.

Στο 27′ όμως ο ΑΠΟΕΛ απάντησε με το ίδιο νόμισμα στην ΕΝΠ. Στην πρώτη του καλή φάση πέτυχε το γκολ. Συγκεκριμένα ο Βιντιγκάλ έκανε παράλληλο γύρισμα ο Αλωνεύτης μπήκε στη φάση και ενώ ήταν πεσμένος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με ένα… περίεργο γκολ!

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει όμως ακόμα την τελευταία τους λέξη πριν το ημίχρονο. Ο Ρουέδα και ο Ρομό έκαναν ένα τραγικό λάθος στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ με τον Ισπανό να μην έχει καλή συνεννόηση με τον Βενεζουελάνο και ο Ουντόζι που κυνήγησε τη φάση, έκλεψε και σκόραρε σε κενή εστία γράφοντας το 2-1.

Ένα λεπτό αργότερα, στο 37′ ο Αλωνεύτης έκανε το πλάγιο πλασέ, όμως ο Κλέιμαν απέκρουσε σωτήρια και κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του.

Έτσι το 2-1… οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια σε ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top