Τεταμένο το κλίμα – Το ΣΚΗΝΙΚΟ στα αποδυτήρια με παράγοντες Απόλλων και ΑΕΛ

Τεταμένο το κλίμα – Το ΣΚΗΝΙΚΟ στα αποδυτήρια με παράγοντες Απόλλων και ΑΕΛ

Έντονες συζητήσεις μεταξύ παραγόντων ΑΕΛ και Απόλλωνα και απογοήτευση από την πλευρά των γαλάζιων για την ισοπαλία.

Μετά τη λήξη του αγώνα στο Τσίρειο οι παράγοντες του Απόλλωνα αποχώρησαν απογοητευμένοι ενώ στα αποδυτήρια ακολούθησαν κάποιες έντονες συζητήσεις και με παράγοντες της ΑΕΛ με το κλίμα να είναι τεταμένο χωρίς όμως να παρεκτρέπεται κανείς.

Οι του Απόλλωνα είδαν την ομάδα τους να χάνει άλλους δύο βαθμούς και η απογοήτευση και ο θυμός ήταν τα συναισθήματα που επικράτησαν μετά το τέλος του αγώνα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.