ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Η κατάσταση του τραυματία μοτοσικλετιστή

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Η κατάσταση του τραυματία μοτοσικλετιστή

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, βρίσκεται ο μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Τρίτης (23/4), με του ιατρούς να αξιολογούν τη κατάσταση του, ενώ εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να φέρει τραύματα που απειλούν τη ζωή του.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, ο μοτοσικλετιστής είχε τις αισθήσεις του μετά το τροχαίο, που σημειώθηκε γύρω στις 20:15, ενώ εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Πάντως, ασφαλή συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν αφού ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται ο μοτοσικλετιστής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Μοτοσικλετιστής στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στα φώτα τροχαίας Σιμιλλήδη. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπως επίσης και ασθενοφόρο για μεταφορά του μοτοσικλετιστή στο νοσοκομείο της πόλης.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top