Ευχάριστα νέα και… ΟΡΙΣΤΙΚΑ στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ ο Άρης Θεσσαλονίκης!

Ευχάριστα νέα και… ΟΡΙΣΤΙΚΑ στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ ο Άρης Θεσσαλονίκης!

Ευχάριστα ήταν τα νέα από το Κύπελλο για τον Άρη, καθώς η πρόκριση των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τον στέλνουν οριστικά στα προκριματικά του Europa League.

Ήταν το πιθανότερο σενάριο και σήμερα αυτό οριστικοποιήθηκε.

Με την επιστροφή του στη Super League, ο Άρης επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια, καθώς με την 5η θέση που έχει εξασφαλίσει στο πρωτάθλημα οδηγείται οριστικά στα προκριματικά του Europa League.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που θα συναντηθούν για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έτσι ο Άρης μπορεί ήδη να σχεδιάζει τα ευρωπαϊκά του πλάνα.

Οι Θεσσαλονικείς θα αρχίσουν την προσπάθειά τους από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως δηλαδή και ο Ατρόμητος, με τα δύο ματς να είναι προγραμματισμένα για τις 25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE