ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τη μια είναι ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ προβλημάτων για το ντέρμπι κορυφής και από την άλλη η ΕΝΤΟΛΗ σε Κονναφή

Από τη μια είναι ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ προβλημάτων για το ντέρμπι κορυφής και από την άλλη η ΕΝΤΟΛΗ σε Κονναφή

Πάλι θα ψάχνει για παίχτες ο Σωφρόνης Αυγουστή. Στον Απόλλωνα δεν μιλούν για ωφέλιμη διακοπή του πρωταθλήματος. Ενόψει του ντέρμπι του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, οι απουσίες αυξάνονται αντί να μειώνονται.

Χθες βράδυ βγήκε δελτίο τύπου, όπου αναφερόταν ότι τέσσερις παίχτες δεν θα αγωνιστούν σε κανένα από τα τρία τελευταία ματς της χρονιάς.

Για τον Χάμπο Κυριάκου έγινε γνωστό από την Τετάρτη ότι νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στο πέλμα. Ως εκ τούτου ο διεθνής χαφ θα ακολουθήσει εξιδεικευμένο πρόγραμμα για να αρχίσει κανονικά την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Οι Καραγιόλ, Φαουμπάλα και Μάριος Στυλιανού υπέστησαν θλάση. Και οι τρεις προαναφερθέντες πολύ λίγα πράγματα πρόσφεραν, επειδή ήταν έξω και μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμών.

Στην επίσημη ενημέρωση της πέμπτης για τους τραυματίες, αναφέρθηκε παράλληλα ότι οι Σακέτι, Φακούντο Περέιρα και Ρομπέρζ θα κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν τον ΑΠΟΕΛ. Περισσότερες πιθανότητες έχει ο Γάλλος σέντερ μπακ, για να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Πέτρος Κονναφής έλαβε εντολή από τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, εδώ και μερικές εβδομάδες να… κοιτάζει για παίχτες ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα χρειάζεται ποσοτική και ποιοτική ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Θα πάρουν κεντρικό επιθετικό, όχι ακριβώς στο στυλ του Μάγκλιτσα, αλλά να «κουβαλά» τον χαρακτηρισμό του δεινού γκολτζή.

Χρειάζεται και ακραίους επιθετικούς η ομάδα, τουλάχιστον δυο. Έχουν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά οι Καραγιόλ και Σαρδινέρο, αλλά ειδικά για τον επιθετικό από τη Γκάμπια, το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο.

Αν δεν είχε «τσουχτερό» συμβόλαιο, θα λέγαμε με σιγουριά ότι δεν θα είναι στο Κολόσσι μετά τον Μάιο. Αν αποφασίσουν να τον διώξουν οι διοικούντες, θα καταβάλουν προσπάθεια να είναι με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Όπως γράφουμε συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες, είναι κι άλλοι παίχτες που έχουν συμβόλαιο και του χρόνου, που δεν μπορούν να νιώθουν σίγουροι για το μέλλον τους στην ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Η Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη ανοίγει και νέο δίαυλο επικοινωνίας με τον Αραβικό κόσμο - Στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ

Έρχονται κι άλλα «έξυπνα φώτα» - Πού και πότε αναμένεται να τα δούμε στους δρόμους



Πυροβολισμοί στη Λάρνακα: Τουρκοκύπριος ο ιδιοκτήτης του καφενείου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Πυροβολισμοί στη Λάρνακα: Τουρκοκύπριος ο ιδιοκτήτης του καφενείου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς το βράδυ της Δευτέρας (27/5) στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top