ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε μετά από… 366 ημέρες ο παικταράς της Λίβερπουλ

Επέστρεψε μετά από… 366 ημέρες ο παικταράς της Λίβερπουλ

Ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν ήταν ο αφανής… πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Χάντερσφιλντ, καθώς πραγματοποίησε την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από ένα χρόνο και πιο συγκεκριμένα, 366 ημέρες.

Ο 25χρονος διεθνής Άγγλος μπήκε ως αλλαγή στην θέση του Ντάνιελ Στάριτζ και αγωνίστηκε για 16 λεπτά στην άνετη επικράτηση των «κόκκινων» με 5-0, γνωρίζοντας φυσικά την αποθέωση από το κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες του Άνφιλντ.

Πέρυσι, στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ρόμα, ο Τσάμπερλεϊν υπέστη ρήξη χιαστού, με αποτέλεσμα να μείνει 12 ολόκληρους μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και να χάσει τόσο τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης όσο και το Μουντιάλ, καθώς επίσης και το μεγαλύτερο μέρος της τρέχουσας σεζόν.

Η επιστροφή του «Οξ» έρχεται σε κομβικό σημείο της χρονιάς για τους «κόκκινους», οι οποίοι καταδιώκουν την Μάντσεστερ Σίτι για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και την ερχόμενη Τρίτη θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top