ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαλύψεις από πρώην Ανορθωσιάτη – «Γι΄ αυτό πήγα στην Κύπρο, υποχρεώθηκα να κάνω προσφυγή»

Αποκαλύψεις από πρώην Ανορθωσιάτη – «Γι΄ αυτό πήγα στην Κύπρο, υποχρεώθηκα να κάνω προσφυγή»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Αϊράμ Καμπρέρα, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «tercerequipo.com» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την ομάδα της Αμμοχώστου, λέγοντας τα εξής:

«Όταν παίρνεις κάποιες αποφάσεις, πρέπει να τις κρίνεις σε σχέση με το πως ήταν τότε τα δεδομένα. Πήγα στην Κύπρο λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, με καλές προοπτικές, μετά τα 16 γκολ μου στην Πολωνία με την Κορόνα Κιέλτσε.

Υπήρχε η πίεση του χρόνου, ενώ ένας άλλος λόγος που επέλεξα την Ανόρθωση ήταν το οικονομικό, αφού ναι μεν είχα καλύτερες προτάσεις από την Τουρκία, αλλά δεν είχα εμπιστοσύνη με την κατάσταση στη χώρα, επειδή εκείνη τη στιγμή υπήρξε πραξικόπημα και η κατάσταση ήταν τεταμένη.

Στην Κύπρο τα πράγματα πήγαν καλά στην αρχή, γιατί ήταν ένας Ισπανός προπονητής (σσ. ο Αντόνιο Πούτσε) που με εμπιστευόταν. Όμως, όταν ήρθε άλλος προπονητής που δεν ήξερε ποιος ήμουν, η απόδοση μου δεν ήταν καλή. Υπηρξαν και προβλήματα με την καταβολή των μισθών. Δεν με είχαν προειδοποιήσει και υποχρεώθηκα να προσφύγω στη FIFA».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top