ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον, όλα περνάνε από τα πόδια του!

Πλέον, όλα περνάνε από τα πόδια του!

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι επέστρεψε… για τα καλά και φαίνεται σε αυτή τη κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος θα γίνει ξανά ο ηγέτης στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΑΠΟΕΛ.

Φάνηκε η απουσία του Αργεντινού από τους γαλαζοκιτρίνους για αρκετό διάστημα. Λίγο η απραξία, λίγο και οι μικροενοχλήσεις άφησαν εκτός τον μεσοεπιθετικό της ομάδας του Πάολο Τραμετσάνι. Όμως τώρα είναι και δείχνει καλά.

Η αξία του είναι δεδομένη, και είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Αυτό το κατάλαβε άλλωστε και ο Ιταλός κόουτς. Στο παιχνίδι της «Αρένας» ο Ντε Βινσέντι ήταν ο πρωταγωνιστής και καλύτερος παίκτης από τον ΑΠΟΕΛ, και αν ήταν πιο τυχερός θα έβαζε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Φαίνεται πως σιγά, σιγά ο Αργεντινός βρίσκει ξανά τα πατήματά του και σε μια δύσκολη «στροφή» του φετινού «μαραθωνίου» και όπως όλα δείχνουν θα πάρει την ομάδα στις… πλάτες όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι για να κατακτήσει για 7η σερί φορά το πρωτάθλημα. Πάντως, αυτό θέλει και ο Ντε Βισνέντι και ο ΑΠΟΕΛ και ο Πάολο Τραμετσάνιπου του έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top