ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΚΟΣ Μανέ και ατάκα για Ροναλτίνιο!

ΕΠΙΚΟΣ Μανέ και ατάκα για Ροναλτίνιο!

Ο Σαντιό Μανέ αποκάλυψε πως ο Ροναλντίνιο ήταν το ποδοσφαιρικό είδωλο της παιδικής του ηλικίας ενώ αναφέρθηκε στο έξτρα κίνητρο που θα έχει η Λίβερπουλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Όταν ο Σαντιό Μανέ ζούσε και μεγάλωνε ως παιδί στο χωριό Μπαντάλι ονειρευόταν να διαπρέψει κάποια ημέρα στο χορτάρι και ο παίκτης στον οποίο ήθελε να μοιάσει -και έχοντας αυτόν ως πρότυπο έτρεχε καθημερινά γύρω στα δύο μίλια στο γήπεδο της περιοχής του- ήταν ο Ροναλντίνιο.

Τώρα, εν έτει 2019, ο 27χρονος πλέον Σενεγαλέζος επιθετικός βρίσκεται αντιμέτωπος με μία τεράστια πρόκληση συμμετέχοντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά του Champions League με την Λίβερπουλ.

Ναι μεν δεν υπάρχει Ροναλντίνιο μπροστά του από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος κρέμασε πρόσφατα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όμως ο Μανέ θα κοντραριστεί με την ομάδα με την οποία μεγαλούργουσε ο Ροναλντίνιο την περασμένη δεκαετία, την Μπαρτσελόνα.

«Πραγματικά λάτρευα να τον βλέπω να παίζει, ειδικά εδώ στο Καμπ Νόου. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να παίξω εναντίον του. Το ότι δεν είναι εδώ για την Μπαρτσελόνα είναι αβαντάζ για εμάς. Ακόμα τον αγαπώ. Θα είναι για πάντα ο ήρωάς μου!», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης τιτανομαχίας ο Μανέ και πρόσθεσε για τον Ροναλντίνιο:

«Μου άρεσαν οι ικανότητές του και φυσικά το χαμόγελό του. Ίσως όταν δεν χαμογελώ στον αγωνιστικό χώρο, ο κόσμος πιστεύει πως είμαι θυμωμένος!

Θα ήθελα πολύ να έχω το χαμόγελό του, όμως δεν είμαστε τόσο όμοιοι. Θα είναι σπουδαίο για μας να παίξουμε σε αυτό το στάδιο, ωστόσο δεν είναι έξτρα πίεση για μας, αντίθετα μας δίνει κίνητρο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά στον γεγονός πως απέναντι στην Λίβερπουλ θα βρεθεί ένας πρώην συμπαίκτης του, ο Φιλίπε Κουτίνιο, είπε: «Είναι σπουδαίος παίκτης και ζηλεύω λίγο που η Μπαρτσελόνα μπόρεσε και τον πήρε από εμάς.

Του άρεσε που έπαιζε στην Λίβερπουλ και έδινε τα πάντα. Είναι ακόμα νέος και έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Είναι μεγάλος εργάτης. Ελπίζω την Τετάρτη να είναι στο κρεβάτι όταν θα παίξουμε!

Θα είναι έξτρα κίνητρο για μας να δώσουμε τα πάντα και να πάρουμε τη νίκη απέναντι στους καλύτερους παίκτες στον κόσμο».

Πηγή: Sport24.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top