ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Με ειδική κατασκευή που μοιάζει με κλουβί μπαίνει στο νερό ο δύτης

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Με ειδική κατασκευή που μοιάζει με κλουβί μπαίνει στο νερό ο δύτης

Στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού την Πέμπτη (2/5) μεταφέρθηκε μια ειδική μεταλλική κατασκευή που ομοιάζει με κλουβί, η οποία αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στην επιχείρηση ανάσυρσης του αντικειμένου που εντοπίστηκε στον βυθό.

Θυμίζουμε ότι αργά το απόγευμα της Τετάρτης (1/5), στο πλαίσιο ερευνών που διεξάγονται καθημερινά στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού για εντοπισμό τεκμηρίων που σχετίζονται με την εγκληματική δράση του καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά, εντοπίστηκε νέο αντικείμενο στον βυθό, το οποίο πιστεύεται ότι είναι τσιμεντομπλόκ.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε το εν λόγω αντικείμενο έχει σηματοδοτηθεί και αναμένεται να στηθεί επιχείρηση για ανάσυρσή του.

Στην προσπάθεια ανάσυρσής του, φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί μια μεταλλική ειδική κατασκευεί που ομοιάζει με κλουβί, η οποία βρίσκεται ήδη στο σημείο. 

Θυμίζουμε ότι στην συγκεκριμένη λίμνη, ανασύρθηκε ταξιδιωτική βαλίτσα, στην οποία υπήρχε ανθρώπινη σορός, η ταυτότητα της οποίας ακόμη δεν εξακριβώθηκε. 

Στην Κόκκινη Λίμνη, αναζητούνται ακόμη δύο βαλίτσες, τις οποίες όπως υποστήριξε σε κατάθεσή του ο καθ' ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, έριξε ο ίδιος στην λίμνη και στις οποίες υπάρχουν δύο ακόμη ανθρώπινοι σοροί. 

Βάσει της ομολογίας του 35χρονου, στις ταξιδιωτικές βαλίτσες που αναζητούνται, βρίσκονται οι σοροί της μητέρας και της 8χρονης κόρης της από την Ρουμανία και της Μαρικάρ από τις Φιλιππίνες.

Όπως διαπιστώθηκε, στην πρώτη που ανασύρθηκε δεν ήταν η σορός της 8χρονης. 

Ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, θυμίζουμε ότι έχει παραδεχθεί εφτά φόνους. Της Μαρί Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της από τις Φιλιππίνες, της Arian Palanas Lozano και της Maricar Valdez Arquila επίσης από τις Φιλιππίνες, της Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία και της Asmita Khadka Bista, 30 ετών από το Νεπάλ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top