ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κόντρα» ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ στο στούντιο του Sigma – «Μετατρέπεται σταδιακά η ηγεσία του Συναγερμού σε ‘ΕΛΑΜ Β’» - VIDEO

«Κόντρα» ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ στο στούντιο του Sigma – «Μετατρέπεται σταδιακά η ηγεσία του Συναγερμού σε ‘ΕΛΑΜ Β’» - VIDEO

Λογομαχία και διαξιφισμοί μεταξύ της υποψήφιας Ευρωβουλευτού του ΔΗΣΥ, Έλενα Σταύρου-Σύρου, και του μέλους του πολιτικού γραφείου του ΑΚΕΛ, Χρίστου Χριστοφίδη.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο κύριος Χριστοφίδης, ανέφερε πως «ο Συναγερμός κάτω από τον πανικό των δημοσκοπήσεων, κάτω από τον πανικό των αντιδράσεων της κοινωνίας για την κατάρρευση του κράτους στο εσωτερικό. Συνεργατισμός, φόνοι, ανικανότητες, θεσμικός ρατσισμός, προσπαθεί να εφεύρει ανύπαρκτα θέματα να απευθυνθεί στα ένστικτα των πολιτών με ακρότητα, ρατσισμό, ακραίο εθνικισμό που μετατρέπει σταδιακά την ηγεσία του Συναγερμού σε ‘ΕΛΑΜ Β’»

Συνεχίζοντας ο κύριος Χριστοφίδης, είπε «θέλω να πω κάτι στην κυρία Σταύρου – Σύρου, αυτά τα οποία λέτε εδώ και καιρό, ντροπιάζουν και προκαλούν την κοινωνία μας, δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους»

Στη συνέχεια η κυρία Σταύρου υπεραμύνθηκε της ανάρτησής της, ενώ κάλεσε το ΑΚΕΛ να απαντήσει στα ερωτήματα που του τέθηκαν, τόσο από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, όσο και από το Προεδρικό.

Παίρνοντας ξανά τον λόγο ο κύριος Χριστοφίδης και φανερά ενοχλημένος, είπε «Δεν θα κάτσω εγώ να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας, διότι η κυρία Σταύρου - Σύρου τη μια αποφασίζει “Ελλάς – Κύπρος – Ενώσις”, την άλλη αποφασίζει ότι ο Γρίβας είναι απίστευτος», ενώ στη συνέχεια της είπε «Ξέρω ότι έχετε ένα πρόβλημα με τη δημοκρατία, αλλά να μου επιτρέψετε να πω και εγώ την άποψή μου».

Απαντώντας τότε η κυρία Σταύρου, είπε πως «Είναι στο μυαλό σας που είναι το πρόβλημα, όχι έμενα το πρόβλημά μου με τη δημοκρατία».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top