Τα χρήματα που δαπάνησε ανά κάτοικο η Κύπρος για πυροπροστασία – 300.000 οι πυροσβέστες στην Ευρώπη

Τα χρήματα που δαπάνησε ανά κάτοικο η Κύπρος για πυροπροστασία – 300.000 οι πυροσβέστες στην Ευρώπη

Το 2017, τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ δαπάνησαν 31,2 δισεκατομμύρια ευρώ για τις δημόσιες δαπάνες για «υπηρεσίες πυροπροστασίας» ενώ περίπου 300 000 άτομα απασχολήθηκαν ως πυροσβέστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) το 2017, καθώς και το 2018.

Οι δαπάνες αυτές αντιστοιχούν στο 0,4% των συνολικών δημόσιων δαπανών, ποσό που είναι μικρότερο από το ποσό που δαπανήθηκε για τις αστυνομικές υπηρεσίες (δαπάνες ισοδύναμες με το 2,0% των συνολικών δαπανών το 2017) και τα δικαστήρια (0,7%), αλλά σε παρόμοιο επίπεδο με τις δημόσιες δαπάνες για τις φυλακές (0,4%).

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE