Τα χρήματα που δαπάνησε ανά κάτοικο η Κύπρος για πυροπροστασία – 300.000 οι πυροσβέστες στην Ευρώπη

Τα χρήματα που δαπάνησε ανά κάτοικο η Κύπρος για πυροπροστασία – 300.000 οι πυροσβέστες στην Ευρώπη

Το 2017, τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ δαπάνησαν 31,2 δισεκατομμύρια ευρώ για τις δημόσιες δαπάνες για «υπηρεσίες πυροπροστασίας» ενώ περίπου 300 000 άτομα απασχολήθηκαν ως πυροσβέστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) το 2017, καθώς και το 2018.

Οι δαπάνες αυτές αντιστοιχούν στο 0,4% των συνολικών δημόσιων δαπανών, ποσό που είναι μικρότερο από το ποσό που δαπανήθηκε για τις αστυνομικές υπηρεσίες (δαπάνες ισοδύναμες με το 2,0% των συνολικών δαπανών το 2017) και τα δικαστήρια (0,7%), αλλά σε παρόμοιο επίπεδο με τις δημόσιες δαπάνες για τις φυλακές (0,4%).

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE