ΕΛΛΑΔΑ

Πυροσβέστης θύμα ληστών με ροτβάιλερ- Επέστρεψε σπίτι του αιμόφυρτος

Πυροσβέστης θύμα ληστών με ροτβάιλερ- Επέστρεψε σπίτι του αιμόφυρτος

Μέχρι και σκύλους, φαίνεται να επιστρατεύουν οι ληστές στην Ελλάδα, που δεν διστάζουν να προχωρήσουν στις παράνομες ενέργειες τους νωρίς το βράδυ.

Τρεις νεαροί, οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι Ρομά ηλικίας περίπου 14 ετών, επιτέθηκαν σε πυροσβέστη στην Αθήνα, ο οποίο επέστρεφε στο σπίτι του μετά την υπηρεσία του, γύρο στις 20:30 της Κυριακής (5/5), αναφέρει δημοσίευμα της ελλαδικής espressonews.gr την Τρίτη (7/5).

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, οι 3 νεαροί αφού ακινητοποίησαν υπό την απειλή μαχαιριού τον πυροσβέστη, του ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε μαζί του και το κινητό του τηλέφωνο.

Όταν ο πυροσβέστης αρνήθηκε, ο ένας εκ των δραστών, έδωσε πρόσταγμα στο σκυλί ράτρας ροτβάιλερ να επιτεθεί, με τον άτυχο άντρα να δέχεται δάγκωμα στο πόδι και να αναγκάζεται έτσι να δώσει χρήματα και κινητό προκειμένου να γλυτώσει τα χειρότερα.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, με τον πυροσβέστη να φθάνει αιμόφυρτος στο σπίτι του και να τον μεταφέρουν συγγενικά του πρόσωπα στο νοσοκομείο, ενώ αφού έλαβε εξιτήριο κατάγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα διεξάγει έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top