ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με όχημα που μετέφερε μετανάστες– Προσπάθησε να ξεφύγει από έλεγχο

ΕΛΛΑΔΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με όχημα που μετέφερε μετανάστες– Προσπάθησε να ξεφύγει από έλεγχο

Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαΐου στο Κιλκίς, με όχημα το οποίο μετέφερε παράτυπα μετανάστες.

Το υπερφορτωμένο όχημα κινούταν στον επαρχιακό δρόμο Χέρσου – Ευζώνων, όταν στο ύψος του οικισμού της Ποντοηράκλειας κρίθηκε ύποπτο από αστυνομικούς που έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει. Προς στιγμήν ο οδηγός φάνηκε να συμμορφώνεται στην υπόδειξη των αστυνομικών, αλλά στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.

Όμως, μετά από 200 μέτρα ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Με τη συμβολή των αρχών, ανασύρθηκε από μέσα νεκρός το 35χρονος σύριος οδηγός, ενώ μέσα στο όχημα βρέθηκαν και οκτώ άτομα,  όλοι αιγυπτιακής καταγωγής, από τους οποίους o ένας μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο τριανταπεντάχρονος είχε παραλάβει από σημείο της ενδοχώρας τούς μετανάστες και επρόκειτο, έναντι αμοιβής, να τους μεταφέρει στα βόρεια σύνορα, απ’ όπου θα επιχειρούσαν να φτάσουν στην Κεντρική Ευρώπη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top