Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει δείχνοντας μας την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει δείχνοντας μας την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο διάστημα η Ελένη Χατζίδου η οποία σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο Ετεοκλής Παύλου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το αγαπημένο ζευγάρι, μάλιστα ετοιμάζεται να ανεβεί και τα σκαλιά της εκκλησίας για να επισφραγίσει την αγάπη του.

Η Ελένη Χατζίδου ως λάτρης των social media μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η ίδια πόζαρε και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα κάνοντας μάλιστα και μία σύγκριση με μία επίσης εγκυμονούσα φίλη της.

«Χτες είδα στο δρόμο μια φίλη μου που είναι έγκυος 8,5 μηνών. Έχουμε τις ίδιες κοιλίες!».

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2026, στη Λευκωσία η συνάντηση του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου  ηγέτη στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Khassim Diagne, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE