Πένθος στη Νέα Σαλαμίνα – «Υπηρέτησε το Σωματείο μας για 40 χρόνια» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πένθος στη Νέα Σαλαμίνα – «Υπηρέτησε το Σωματείο μας για 40 χρόνια» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ με βαθύτατη θλίψη ενημερώνει τους φίλους του Σωματείου μας για τον χαμό του Κυριάκου Σπυρή, Προέδρου της Νέας Σαλαμίνας Λονδίνου.

Ο Κυριάκος καταγόταν από τη Βατυλή Αμμοχώστου και ήταν 62 ετών.

Υπηρέτησε το Σωματείο μας για 40 χρόνια και έχαιρε εκτίμησης τόσο από την κυπριακή παροικία στο Λονδίνο όσο και από τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας στην Κύπρο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κυριάκου και στους φίλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Νέας Σαλαμίνας Λονδίνου και σε όλους τους οικίους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.