ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aν είναι να ΦΥΓΕΙ ο Ρομπέρζ…

Aν είναι να ΦΥΓΕΙ ο Ρομπέρζ…

Πυκνώνουν οι φήμες ότι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ θα φύγει από τον Απόλλωνα. Φυσικά υπήρξε διάψευση από επίσημα χείλη. 

Μέχρι που μεταδόθηκε από το κρατικό κανάλι, ότι παίζει θέμα ανταλλαγής του Γάλλου σέντερ μπακ με τον Κύπριο χαφ της Ομόνοιας Φάνο Κατελάρη. «Είναι ανάξιες σχολιασμού τέτοιες αναφορές» ήταν η επίσημη αντίδραση από τα γραφεία στην Μεσολογγίου.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ αποτελεί μια ηγετική φυσιογνωμία της αμυντικής γραμμής. Το διαπιστώνει, ακόμα και κάποιος που βλέπει για πρώτη φορά τον Απόλλωνα. Κατά καιρούς υπήρξαν προτάσεις από το εξωτερικό, όπως για παράδειγμα η περσινή από την Ρουμανική Cfr Kλουζ.

Με τη σύμφωνο γνώμη του παίχτη, η πρόταση της ομάδας του Πάολο Βινίσιους, «πετάχτηκε» στον κάλαθο. Τα Ιταλικά Μέσα, έγραψαν επίσης αρκετές φορές, ότι μπήκε στη λίστα ομάδων της χώρας.

Ο Ρομπέρζ περνά καλά και του αρέσει η Λεμεσός, καθόλου τυχαία δεν ήταν η κίνηση του να επενδύσει στην αγορά οικίας σε αναπτυσσόμενη περιοχή της επαρχίας.

Τούτο δεν σημαίνει ότι αν έλθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, θα αντιμετωπίσει σαν κι αυτή των Ρουμάνων πριν ένα χρόνο. Η διοίκηση θα μπει σε διαδικασία συζητήσεων, μόνο με ομάδα εκτός Κύπρου.

Υπάρχουν άλλα ζητήματα που δέχονται κριτική τις τελευταίες μέρες, αυτοί που τρέχουν τον προγραμματισμού. Πρέπει να είναι τρελοί να συζητήσουν το ενδεχόμενο να μετακινηθεί ο Γάλλος στόπερ, σε άλλη ομάδα του νησιού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top