ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Αστυνομία προσπαθούσε να κρατήσει μακριά τον κόσμο - Ισχυρός άνεμος δυσχέρανε το έργο

ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Αστυνομία προσπαθούσε να κρατήσει μακριά τον κόσμο - Ισχυρός άνεμος δυσχέρανε το έργο

Υπό έλεγχο φαίνεται να τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής (17/5) σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Κρασά στη Λάρνακα, όπου ισχυροί άνεμοι δυσχέραιναν τις προσπάθειες κατάσβεσής της.

Στη σκηνή μετέβησαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας προσπαθούν να κατασβέσουν τη φωτιά. Τις προσπάθειες ενισχύουν τέσσερις γεωργικοί ελκυστήρες που προσπαθούν να δημιουργήσουν αντιπυρική ζώνη.

Η φωτιά ξέσπασε σε αρκετά μέτωπα και κατακαίει ποκαλάμες και πάλες σανού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE