Δεν έχουν το ΘΕΟ τους οι αρχές του Τσιρείου! Απίστευτη ΧΡΕΩΣΗ για τον αγώνα της Ομόνοιας 1948…

Δεν έχουν το ΘΕΟ τους οι αρχές του Τσιρείου! Απίστευτη ΧΡΕΩΣΗ για τον αγώνα της Ομόνοιας 1948…

Την είσπραξη που έκαναν χτες οι αρχές του Τσιρείου, δεν την έκαναν σε πολλούς αγώνες της επαγγελματικής κατηγορίας του φετινού πρωταθλήματος. 

Τους βόλεψε βασικά το ότι για λόγους ασφαλείας, η ΣΤΟΚ, αποφάσισε να διεξαχθεί ο αγώνας της Ομόνοιας 1948 με τον Σπάρτακο Κιτίου στο Στάδιο της Λεμεσού.

Κι όμως έκαμαν απίστευτα ψηλή χρέωση για χρησιμοποίηση του Σταδίου. Μιλάμε για ομάδες του αγροτικού κι όχι επαγγελματικές.

Συγκεκριμένα εισέπραξαν προκαταβολικά 1600 ευρώ, αν και δεν χρειάστηκε να ανάψουν οι προβολείς. Μιλάμε για Στάδιο, όχι ιδιωτικό, αλλά που λαμβάνει επιχορηγήσεις για βελτιωτικά έργα από τον ΚΟΑ.

Πριν μερικές μέρες, οι αρχές του Μακαρείου Σταδίου, είχαν χρεώσει με μόλις 400 ευρώ, για διεξαγωγή του αγώνας της Ομόνοιας 1948 με την ομάδα Τρούλλοι FC.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE