ΚΟΣΜΟΣ

ΓΑΛΛΙΑ: Διασώστες προσπαθούν να πείσουν άνδρα να κατεβεί από τον Πύργο του 'Αιφελ

ΓΑΛΛΙΑ: Διασώστες προσπαθούν να πείσουν άνδρα να κατεβεί από τον Πύργο του 'Αιφελ

Διασώστες προσπαθούν να μιλήσουν σε έναν άνδρα που σκαρφάλωσε το απόγευμα της Δευτέρας 20/5 στον Πύργο του Aιφελ, αφού προηγουμένως χρειάστηκε λόγω του γεγονότος αυτού να εκκενωθούν το εμβληματικό μνημείο και οι πλησιέστεροι δρόμοι.

 


Εικόνες που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση έδειχναν έναν ειδικό πυροσβέστη και έναν διασώστη σκαρφαλωμένους στις σιδερένιους δοκούς του πύργου, ύψους 324 μέτρων, ακριβώς κάτω από την υψηλότερη πανοραμική πλατφόρμα του μνημείου, προσπαθώντας να πείσουν τον άγνωστο άνδρα να παραδοθεί.

Η αστυνομία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι τα κίνητρά του παραμένουν ασαφή και ότι ένας διαπραγματευτής είναι παρών. Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV μετέδωσε ότι ο άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει. "Ο άνδρας εισήλθε στον πύργο κανονικά και άρχισε να σκαρφαλώνει μόλις βρέθηκε στον δεύτερο όροφο", είπε εκπρόσωπος της εταιρίας διαχείρισης του μνημείου.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τους πλησιέστερους δρόμους στον Πύργο του `Άιφελ καθώς πολύς κόσμος στεκόταν και παρακολουθούσε την επικίνδυνη επιχείρηση που άρχισε το απόγευμα. Ο πύργος που κατασκευάστηκε μεταξύ 1887 και 1889 και το ύψος του ισοδυναμεί με ένα κτίριο 81 ορόφων θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεωτέρας, σύμφωνα με την εταιρία διαχείρισης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top