ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτσι έφθασαν τα 30kg ναρκωτικά από την Ελλάδα στο λιμάνι Λεμεσού (Φωτογραφίες)

Έτσι έφθασαν τα 30kg ναρκωτικά από την Ελλάδα στο λιμάνι Λεμεσού (Φωτογραφίες)

Συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα

Μεγάλη επιτυχία θεωρείται από την αστυνομία ο εντοπισμός μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στη Λεμεσό και συγκεκριμένα 30 κιλών κάνναβης, που θα διοχετευόταν στην αγορά, σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις. Για την υπόθεση συνελήφθηκαν πέντε συνολικά πρόσωπα, που αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.



Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, οι πληροφορίες της ΥΚΑΝ έκαναν λόγο για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε εμπορεύματα που έφθασαν με πλοίο από την Ελλάδα, στο λιμάνι της Λεμεσού και τα οποία παρέλαβε σήμερα ο εισαγωγέας τους.

Οι διωκτικές Αρχές ανέκοψαν το φορτηγό που παρέλαβε τα συγκεκριμένα εμπορεύματα από το λιμάνι και σε έρευνα που ακολούθησε στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης, εντοπίστηκε κρυμμένη σε τρεις καυστήρες (μπόιλερ) ποσότητα κάνναβης βάρους 30 κιλών περίπου.



Ο εισαγωγέας, που είναι 42χρονος από την Ελλάδα και μόνιμος κάτοικος Κύπρου, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ στην πορεία των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων ακόμη προσώπων, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στο θέμα της διακίνησης των ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, πρόκειται για δυο επίσης πρόσωπα από την Ελλάδα, ηλικίας 33 και 43 ετών και δυο Ε/κ, ηλικίας 39 και 41 ετών.
Εναντίον των πέντε διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’ και παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’.



Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς να αποκλείεται να εμπλέκονται στην υπόθεση και άλλα πρόσωπα. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού όπου η αστυνομία θα αιτηθεί την έκδοση διατάγματος προσωποκράτηση τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top