Πήγε Μιλάνο ο Μπαλοτέλι

Πήγε Μιλάνο ο Μπαλοτέλι

Τους πρώην συμπαίκτες του στη Μίλαν επίσκεφτηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο «σουπερ Μάριο» ταξίδεψε αεροπορικώς για το Μιλάνο όπου ενδεδυμένος κατάλληλα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μίλαν και είχε συνάντηση με ορισμένους από τους συμπαίκτες του στους «ροσονέρι». Ανάμεσα στους οποίους και  ο Στεφάν Ελ Σααραουϊ.

Και φρόντισαν αμφότεροι να κοινοποιήσουν την εν λόγο εμπειρία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Οι παίκτες της Λίβερπουλ πήραν διήμερο ρεπό μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής και αναμένεται Μπαλοτέλι συμπεριλαμβανομένου φυσικά να επιστρέψουν στις προπονήσεις στο Μέλγουντ αύριο (11/03) για την προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στην Σουόνσι την προσεχή Δευτέρα (16/03) για την Premier League.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE