ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χαροπαλεύει ο 26χρονος- Τα τραύματα που φέρει μετά τις γροθιές στο κεφάλι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χαροπαλεύει ο 26χρονος- Τα τραύματα που φέρει μετά τις γροθιές στο κεφάλι

Νεαρός τουρίστας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΓΝ Λευκωσίας, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης 21/5 στην επαρχία Αμμοχώστου.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20:00  λήφθηκε πληροφορία ότι αλλοδαπός άντρας, τραυματισμένος σοβαρά, είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.
 
Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς του Νοσοκομείου, ο τραυματίας ηλικίας 26 χρόνων, έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι, αιμορραγία και οίδημα εγκεφάλου.
 
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, ο νεαρός διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται.
 
Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψε μαρτυρία ότι ο 26χρονος είχε δεχθεί επίθεση από τον 25χρονο, μαζί με τον οποίο βρίσκονται στην Κύπρο τις τελευταίες μέρες για διακοπές.
 
Σύμφωνα με την μαρτυρία ο 25χρονος φέρεται να γρονθοκόπησε τον 26χρονο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει στο έδαφος, σε δρόμο στην επαρχία Αμμοχώστου.
 
Εναντίον του 25χρονου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη από την Αστυνομία γύρω στις 23:00 βράδυ, ενώ την Τετάρτη 22/5 αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top