ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτή είναι η νέα ηγεσία στην ΕΔΕΚ – Νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος ο Κωστής Ευσταθίου

Αυτή είναι η νέα ηγεσία στην ΕΔΕΚ – Νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος ο Κωστής Ευσταθίου

Στις 10 το πρωί έληξε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις θέσεις του Αναπληρωτή Προέδρου και Κεντρικού Οργανωτικού Γραμματέα στο Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ.

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, κύλησε η υποβολή υποψηφιοτήτων στην ΕΔΕΚ, αφού Αναπληρωτής Πρόεδρος, όπως ήθελαν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, ορίζεται άνευ ανθυποψηφίου,  ο Κωστής Ευσταθίου, ενώ υπό το ίδιο καθεστώς αφού και πάλι υπέβαλε την υποψηφιότητα του άνευ ανθυποψηφίου, αναλαμβάνει καθήκοντα Κεντρικού Οργανωτικού Γραμματέα και ο Γιάννος Ευσταθίου.

Τυπικά οι διορισμοί των δύο αντρών, θα επικυρωθεί στις 22 Μαρτίου από την Κεντρική Επιτροπή.

Η οικοδόμηση της ηγετικής πυραμίδας, θα ολοκληρωθεί με την προκήρυξη και συμπλήρωση της κενωθείσας πλέον θέσης του Β’ Αντιπροέδρου, για την οποία, όπως είχαμε γράψει προ ημερών, πιθανόν να προκύψουν δύο υποψήφιοι.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για το μέλος της Κ.Ε Μαρία Βασιλειάδου, ενώ δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και ο οδοντίατρος, Μαρίνος Θεοδώρου, γιος του ιστορικού στελέχους του Κινήματος και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Δώρου Θεοδώρου.

Σε μία τέτοια περίπτωση, το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας στο πλαίσιο της συνεδρίας της Κεντρικής Επιτροπής. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top