ΚΥΠΡΟΣ

Αλλάζει πολλά ο Τόρστεν Φινκ

Αλλάζει πολλά ο Τόρστεν Φινκ

Είχε προαναγγείλει από το απόγευμα του Σαββάτου ο Τόρστεν Φινκ ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές και φρεσκάρισμα της ενδεκάδα για το σημερινό επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την Ανόρθωση.

Ο Γερμανός τεχνικός από τα λόγια περνά και στις πράξεις, καθώς δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση πλάνο με πολλές αλλαγές, ωστόσο πιστεύει ότι ακόμα και έτσι η ομάδα του έχει τα φόντα να χτυπήσει με αξιώσεις την πρόκριση για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Χιώτης, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ανδρέας Χριστοφίδης και επιτέλους θα πάρει ανάσες ο Μάριο Σέρτζιο, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει θέση ο Αντωνιάδης. Οι Καρλάο και Κακά θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και στο κέντρο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Αρτυματάς, με ένα εκ’ των Μοράις ή Λάνιγκ. Πιο προωθημένος θα είναι ο Τιάγκο Γκόμες και την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Ναφίου, Σωτηρίου και Σέρινταν. Είναι ερωτηματικό αν στην κορυφή χρησιμοποιηθεί ο Σέρινταν ή ο Σωτηρίου.

Κώστας Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top