ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο λόγος που δεν μπορεί ν΄ αγωνιστεί και τι λέει ο ίδιος για το μέλλον και η ομάδα

Ο λόγος που δεν μπορεί ν΄ αγωνιστεί και τι λέει ο ίδιος για το μέλλον και η ομάδα

Δηλώσεις του Λέο Νατέλ, καθώς και από το γραφείο της Σάο Πάολο, φιλοξενεί η ιστοσελίδα esportes.yahoo.com

Μάλιστα δε, στο δημοσίευμα, γίνεται λόγος πως ο Νατέλ θα πρέπει να επιστρέψει στη Σάο Πάολο, εντούτοις, ο κόουτς, Cuca, δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει μιας και το πρωτάθλημα ήδη είναι σε εξέλιξη εκεί…

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις από το γραφείο τύπου της Βραζιλιάνικης ομάδας λέχθηκε «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι για το μέλλον του Λέο Νατέλ αλλά υπάρχει η πρόθεση να γίνουν διαπραγματεύσεις».

Από την πλευρά του ο Νατέλ είπε «Είχα μια πολύ καλή σεζόν. Το γεγονός ότι πήγα τόσο νέος σε μια χώρα τόσο διαφορετική, έπαιξα 30 παιχνίδια και κέρδισα και το πρωτάθλημα είναι μεγάλη ανταμοιβή και δείχνει ότι είμαι στο σωστό δρόμο. Προσαρμόστηκα καλά εδώ και είμαι χαρούμενος που έπαιξα σημαντικό ρόλο μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.  Ένιωσα ότι το γεγονός ότι έπαιζα συχνά με έκανε να εξελιχθώ ως παίκτης. Νιώθω καλύτερα προετοιμασμένος και έχω αυτοπεποίθηση για τα επόμενα στάδια της καριέρας μου.  Σήμερα έχω περισσότερη εμπειρία στο πως να αντεπεξέλθω. Όταν δεν υπάρχει εμπειρία παίρνουμε μερικές λάθος αποφάσεις. Σήμερα έχω περισσότερη ικανότητα να διαβάσω το παιχνίδι, ξέρω πότε να επιτεθώ ή να κρατήσω τη μπάλα. Μπορώ να είμαι ο παίκτης που θα βάλει φωτιά στο παιχνίδι ή αυτός που θα ροκανίσει το χρόνο. Διαβάζω πιο καθαρά το παιχνίδι».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top