ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βίοι αντίθετοι – Αισιοδοξία για Ασούμπρε, εμπόδια για Τομάς

Βίοι αντίθετοι – Αισιοδοξία για Ασούμπρε, εμπόδια για Τομάς

Στασιμότητα εμφανίζουν τα μεταγραφικά της Λαμίας παρά την επιθυμία των διοικούντων την ομάδα της Φθιώτιδας να κλείσουν αρκετά θέματα πριν τελειώσει ο Μάιος.

Ακόμη δεν έχει σημειωθεί οριστική εξέλιξη για την ανανέωση του Ντάνιελ Αντέτζο, ο Ζόρζε Φελίπε για τον οποίον σας ενημέρωσε πρώτα το Sport24.gr δεν έχει μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα (παραμένει η αισιοδοξία για θετική έκβαση), ενώ ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έχει ως προτεραιότητα τον Ατρόμητο και το εξωτερικό.

Δεδομένη ήταν η πρόθεση των Φθιωτών να κρατήσουν στο ρόστερ τους δύο παίκτες που απέκτησαν κατά την παρελθούσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο από την ΑΕΚ Λάρνακας. Η περίπτωση του Τζουάν Τομάς έμοιαζε θεωρητικά πιο εύκολη. Τα δεδομένα, όμως, έχουν αλλάξει.

Ο 34χρονος Ισπανός έχει ικανοποιήσει, αλλά η Λαμία θα βάλει «ψαλίδι» στο μπάτζετ για την επόμενη σεζόν. Αυτό συμβαίνει ότι θα υπάρξει σχετική μείωση και σε συμβόλαια. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λάρνακα, η περίπτωση παραμονής του παρουσιάζει αρκετά εμπόδια.

Αισιοδοξία, αντίθετα, εκφράζεται για τον Ζαν-Λουκ Ασούμπρε. Τα πράγματα εμφανίζονται πιο εύκολα για τον Ιβοριανό, καθώς και η ΑΕΚ Λάρνακας έχει εκφράσει τη διάθεση να τον αφήσει. Δεν θα είναι εκ νέου δανεισμός – ο τρέχων εκπνέει τώρα – αλλά για παραχώρηση.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top