Νέα ήττα για την Εθνική Γυναικών Κύπρου

Νέα ήττα για την Εθνική Γυναικών Κύπρου

Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια δέχθηκε η γυναικεία μας ομάδα στην Καλαθόσφαιρα, που μένει οριστικά εκτός βάθρου στους ΑΜΚΕ. Η εθνική μας έχασε με 82-53 από το Μονακό και ο στόχος πλέον είναι να μην ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Μαυροβούνιο χωρίς νίκη. Στα τελευταία της παιχνίδια για τον εξαμελή όμιλο, θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (16:30) τη Μάλτα και το Σάββατο (09:30) την Ισλανδία.

Τα δεκάλεπτα: 12-10, 37-20, 59-36, 82-53

Κύπρος (Κάλια Παπαδοπούλου): Β. Ακαθιώτου (14), Π. Όρλοβιτς (11), Μ. Πάγκαλου (8), Χ. Ρουσσάκη (5), Α. Κασάπη (5), Α. Πιτσιλλίδου (4), Σ. Θεολόγου (4), Ε. Πηλακούτα (2), Α. Παπαδούρη, Σ. Παπαδοπούλου-Μπιγκς, Σ. Νίκολας, Ρ. Χριστοδούλου

Ευτύχιος Γιαξής – Απεσταλμένος ΕΑΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE